Sami Experience Hvalsafari Samisk kultur Nordlyssafari med reinsdyr Snøscootertur Isfiske Ridning

Vi tilbyr maritime opplevelser som hval- og fuglesafari, samt båt / fisketurer / charter og transport.

Opplevelser som skaper minner for livet

Følg med på nordlyssafari, hvalsafari, samisk kulturopplevelse eller hvorfor ikke snøscootertur over Finnmarksvidda? Vi har aktiviteter og turer som skaper minner for livet! 

Turer og overnatting fra Alta / Kautokeino / Burfjord

Andre anbefalte turer i Alta

Bli med på hvalsafari

Dykk ned i et spennende 3-dagers eventyr i Alta, sentrert rundt en bemerkelsesverdig hvalsafari. Denne pakkereisen er utviklet for deg som er lidenskapelig opptatt av livet i havet, og gir deg en unik mulighet til å utforske Arktis’ rike akvatiske økosystem fra Thon Hotel Alta.

Rederiet, The Northwest Experience

Vi leverer skreddersydd innhold basert på egen båtdrift, men også i tett samarbeid med andre operatører i regionen som tilbyr innhold som vi ikke selv leverer. På denne måten selger vi hverandre i et marked som etterspør kvalitetsprodukter innenfor opplevelser.

Området vi opererer i

Området vi opererer i er hele Møre og Romsdal fylke. Overnattinger på øya Ona, mest kjent for Ona fyr, er inkludert i pakkene vi tilbyr. Vi har en rekke samarbeidspartnere i hele fylket, så hvis en pakkeløsning ønskes i våre lange fjorder eller andre steder, kan vi ordne det. Vi setter også sammen aktivitetspakker.

Vårt mannskap

Vårt mannskap ombord på båtene er svært kompetente og erfarne. Alle nødvendige sertifiseringer er på plass. Om nødvendig kan vi tilby flere besetningsmedlemmer på forespørsel fra klienten. Mannskapet vil alltid ha erfaring med fiskeutstyr og båter som brukes.