Northwest Experience Hjertøybåten Bud - Aukra - Bjørnsund Veøya Ona og Ona fyr Ørnesafari Fisketurer

Vårt mål er å gi alle en mulighet til å komme seg ut på havet, enten det er for fiske, fangst, fugletitting eller bare rekreasjon.

Opplevelser som bygger karakter

Vi skreddersyr programmer for ulike grupper, lag og organisasjoner, enkeltpersoner, institusjoner som korrigeringer, barnevern, flyktningtjenester, arbeidsformidling med mer.

Privatturer

Ønsker du å heve sommerfesten, bryllupet eller andre spesielle begivenheter med en unik transportmåte? Vurder å bestille en privat tur med «Lagertha»-båten!

Med plass til opptil 48 gjester, kan vi tilby en minneverdig og behagelig opplevelse for gruppen din. Tilgjengelig for bestilling i Møre og Romsdal og vintersesongen i Kvænangen. Kontakt oss for mer informasjon og for å gjøre en bestillingsforespørsel

Rederiet, The Northwest Experience

Vi leverer skreddersydd innhold basert på egen båtdrift, men også i tett samarbeid med andre operatører i regionen som tilbyr innhold som vi ikke selv leverer. På denne måten selger vi hverandre i et marked som etterspør kvalitetsprodukter innenfor opplevelser.

Området vi opererer i

Området vi opererer i er hele Møre og Romsdal fylke. Overnattinger på øya Ona, mest kjent for Ona fyr, er inkludert i pakkene vi tilbyr. Vi har en rekke samarbeidspartnere i hele fylket, så hvis en pakkeløsning ønskes i våre lange fjorder eller andre steder, kan vi ordne det. Vi setter også sammen aktivitetspakker.

Vårt mannskap

Vårt mannskap ombord på båtene er svært kompetente og erfarne. Alle nødvendige sertifiseringer er på plass. Om nødvendig kan vi tilby flere besetningsmedlemmer på forespørsel fra klienten. Mannskapet vil alltid ha erfaring med fiskeutstyr og båter som brukes.